Bericht versturen
aboutus
lopende band

Onze fabriek heeft keukenmateriaal jarenlang vervaardigd. Gebruikend het invoeren een op zwaar werk berekende lasersnijmachine, die nuttig voor de productiviteit is en machineknipsel in goede vorm maakt evenals eindigt. Ons doel om het kwaliteitsverzoek ervoor te zorgen en aan de verschillende speciale behoeften van cliënten te voldoen. De fabriek behandelt meer dan 2000 vierkante meters met meer dan 100 personeelsleden en 15 reeksen van de productieverwerking het materiaal.

Guangzhou Boyne Kitchen Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Guangzhou Boyne Kitchen Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

Guangzhou Boyne Kitchen Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 2

OEM / ODM

Wij zijn bereid om OEM en ODM de dienst voor de binnenlandse en buitenlandse industriële partner van het cateringsmateriaal te verlenen. Onthaal aan contact met ons!

R & D

Ons bedrijf heeft een professioneel ontwerpteam dat goed opleidend van buitenlands is ontvangen. Zij hebben een innovatieve denkrichting en begrijpen de speciale behoeften van de klant om onze cliënt te steunen. De uitvoerige personeelssteun verzekert ons bedrijf aan de behoeften van klanten kan voldoen en een uitvoerig serviceplan verstrekken snel, die goed zijn om onze klanten te helpen keukenproblemen oplossen.

 

Guangzhou Boyne Kitchen Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

 

Guangzhou Boyne Kitchen Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Contactgegevens